17 Ekim 2016 Pazartesi

Mega Holdings’in Vizyonu Nedir?

Gelecekte bu şirketi nerelerde görüyorsunuz?

Mega Holdings'in vizyonu dünya üzerindeki internet kullanıcılarının vizyonlarıyla doğru orantılıdır. Dünyadaki tüm internet kullanıcılarının kendi websitelerini özgürce yönetebilecekleri, 3. parti yazılımlara, yazılım dillerine ve kişilere bağımlılıklardan kurtulacakları, sürekle bırak yöntemiyle bir çocuğun resim yapması gibi eğlenceli ve kolay bir şekilde web site tasarlamalarını sağlamayı vizyon edinmiştir. 

İnternetin olduğu her kıtada, her ülkede, her şehirde, her kasabada ECD Web Site paketi ayrıcalıklarından faydalanan, %100 memnun müşteriler oluşturmayı ve bu memnun müşterilerle ömür boyu müşteri / çözüm ortağı ilişkilerimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz. 

Gelecek internet kullanıcılarının ve dolayısıyla özgürce web site tasarlayıp yönetebilen Mega Holdingsmüşterilerinin olacaktır.   

Bu vizyonla çıktığımız yolda her geçen gün hızımızı, kalitemizi ve müşteri memnuniyetimizi artırırken, dünyanın bir çok ülkesinde faaliyetlerimizi başarıyla sürdürmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 

Biz dünyayı birleştiriyoruz. 

Mega Holding ' in vizyonu çağımızın ticareti olan network marketing sektörü ile çağımızın sektörü olan bilişim sektörünü bir araya getirmeyi hedeflemiş bir şirkettir. 

Bu hedefiyle yaklaşık 17 yıldır emin adımlarla Dünya'ya kendini tanıtmaya her geçen yıl büyümeye devam etmektedir. Mega Holding müşterilerine eşsiz bir kar payı sunar. 

Bu sebeple bu şirketten alışveriş yapan müşteriler eşsiz kazanç planı sayesinde bu ürünün ticaretini yaparak geleceklerini daha refah bir şekilde idam ettirebilecek parayı kazanmalarını sağlar. Mega Holding ' in vizyonu işte budur. : "Herkes web sitesi sahibi olup herkes bu üründen para kazanabilir"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder