17 Ekim 2016 Pazartesi

Mega Holding ' in misyonu nedir ?


Mega Holdings sunduğu ECD Web sitepaketi hizmeti ile tüm internet kullanıcılarına web site tasarlamayı ve yönetmeyi öğretmeyi misyon edinmiştir. Aynı zamanda internet kullanıcılarının bilinçlenmesi ve etkin bir şekilde internette yer alabilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. 

Daha etkin bir şekilde internette varolmanın yolunun aktif, etkili ve bağımsız web site kullanıcısı olmaktan geçtiğine inanıyor ve tüm çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. 

Genel misyonumuzu destekleyen ürün ve hizmetlerimizi geliştirme, çözüm ortaklarımızı daha bilgili hale getirme gibi sorumluluklarımın gereği olarak sürekli eğitim ve gelişim programları gerçekleştirmekteyiz. 

Tüm dünyadaki müşterilerimizi %100 memnuniyet seviyesinse tutabilmek için gerekli tüm satış ve satış sonrası destek yapımızı geliştirmek adına düzenlediğimiz seminer, kamp ve özel eğitim programlarıyla daha bilinçli, daha bilgili, kendini sürekli güncelleyen bir ekibe sahibiz. 

3 konuda kalitemizi artırmak en büyük görevlerimizdendir. 

1.       Satış öncesi
2.       Satış
3.       Satış sonrası

%100 memnun ve sadık müşterileri ancak bu şekilde oluşturabileceğimize inanıyor ve bu doğrultuda her geçen gün daha çok çalışmaya devam ediyoruz. 

Şirketin misyonu herkesin network marketing ticaretini öğrenmesini sağlamak ve herkesin web sitesi tasarlamayı öğrenmesini sağlamaktır. Bu misyon için dünyada kurumsal anlamda şirket tarafından denetlemelerle müşterilerine eğitim veren tek network marketing şirketidir. Bu eğitimlerde ;

-network marketing nedir? 
-Liderlik nedir ? 
-İnternet nedir ? 
-Web sitesi nedir ? 


gibi konu başlıklarına dayanan mükemmel bir eğitim sistemi vardır. 16 video , 6 kitap ve şirketin müşteri hizmeti için yetiştirmiş olduğu eğitimci kariyerleri yeni alışveriş yapan herkesin hizmetindedir. Ve bu hizmet müşteri ürüne sahip olduğu sürece devam eder. Şirketin en büyük misyonu insanların daha bilinçli hale gelmesidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder