17 Ekim 2016 Pazartesi

Network Marketing hakkında bilgi



Network Marketing yeni nesil dağıtım yöntemidir. Uzun yıllar önce keşfedilen bir eğilim sonucunda ortaya çıkmıştır. İnsanların tv, gazete, radyo, dergi, reklam panoları gibi reklamlar aracılığıyla ürün alma eğilimleriyle, tanıdıkları veya tanımadıkları hali hazırda ürün kullanıcısı olan insanların tavsiyeleri sonucunda ortaya çıkan ürün alma eğilimleri arasında uçurum olduğu keşfedildi. 

Tavsiyeleri daha samimi buluyor, daha çok güveniyor ve daha çok değerlendiriyoruz. Bugün bir telefon alacağımızda bile kullanan insanların tavsiyelerini alıyor ve araştırıyoruz. 

Network Marketing bu eğilim sonrasında ortaya çıkan muazzam bir ticarettir. Çünkü hem tavsiye isteyene hem de tavsiye verene kazandırır. Bilinçli, güvenilir tüketiciler ve kaliteli ürünler bu ticaretin en temel faydalarıdır. 

Memnuniyetin paylaşımıyla büyüyen bir ticaret olması sebebiyle sunulan ürün ve hizmetler kaliteli olmak zorundadır. Gerçek network marketing şirketlerinden güvenle ürün/hizmet alışverişi yapabilirsiniz. Çünkü alacağınız ürün veya hizmetin kalitesiz olma olasılığı yoktur. 

Tüm bu kaliteli ürün ve hizmetleri tüketicilere ulaştırmakta aynı zamanda müşterisi olan çözüm ortaklarının bire bir tavsiyelerini kullanan network marketing şirketleri reklam, kargo, personel, vs gibi ciddi maliyet oluşturan giderleri olmadığı için bu giderlerini çözüm ortaklarına ödeme yapmayı seçer. Çünkü reklamı ve satışı çözüm ortakları gerçekleştirmektedir. Bu durum da çözüm ortakları için ciddi kazançlar sağlayabilecekleri bir ticaret imkanı sağlamaktadır. 

Network Marketing endüstrisi dünya üzerindeki tüm endüstriler arasında çalışanlarına en çok para ödeyen endüstridir. Yanlış okumadınız. Network Marketing endüstrisi çalışanların en çok para ödeyen endüstridir. 

Bu ticaret sayesinde bir çok insan hayatını geçindirebilecek kadar, bir çok insan yüksek standartlarda yaşayabilecek kadar kazançlar elde ederken, sektörün en çok milyoner çıkaran sektör olduğunu da eklemeden geçemeyeceğim. 

Network Marketing herkesin eşit şartlara sahip olduğu, hakettiği kadar kazandığı, küçük yada büyük bir iş kurma imkanı sunan dev bir endüstridir. 


Network Marketing mükemmel değildir ama daha iyidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder