4 Mayıs 2016 Çarşamba

Mega Holdings’in Hürriyet Gazetesi Hakkında Açtığı Davayı Kazandı!
Hürriyet gazettesi yazarı Dinçer Gökçe’nin kaleme aldığı 2. yalan (mega holdings’e soruşturma açıldığına dair) haberi  hakkında  Mega Holdings’in tarafında açılan davada İstanbul 5. Sulh mahkemesi karara bağlandı ve Mega Holdings kazandı, kararda yapılan yalan yanlış haberin kaldırılmasına karar verildi.

 2014 yıllında benzer bir yalan haber yapılmış olup Mega Holdings dava açıp  davayı kazanıp haber yayından kaldırılmıştı.  

Şirketin Mega Star kariyerinde olan Enes Olgun yalan haber ile ilgili değerlendirmesi; 


Neden Mega Holdings?

Dünyada binlerce Network marketing ve web hosting şirketi varken neden Mega Holdings? 
Bu makalemde Mega Holdings'in neden tercih edilmesi gerektiği sorusunun cevabını hep birlikte arayalım.
Aldığınız ürün için Network Marketing yapmaya değil, Network Marketing yapmak için web sitesine ihtiyaç vardır. Mega Holdings'in gücü burada.


Dünyada binlerce Network marketing ve web hosting şirketi varken neden Mega Holdings?
Bu makalemde Mega Holdings'in neden tercih edilmesi gerektiği sorusunun cevabını hep birlikte arayalım.
Değerlendirme ve kıyıslama yaparken amacım sadece arada ki farklara dikkat çekmek. Herhangi bir network şirketini eleştirmek değil. Etik ve yasal olarak çalışan bütün Network Marketing şirketlerini destekliyorum. Ama Mega Holdings'in diğer şirketlere göre farkları ve avantajlarını kıyaslamaya çalışacağım.
Çünkü şirket seçerken dikkat edilmesi gereken bazı nitelikler vardır. Mega Holdings'in bu nitelikleri taşımaktan ziyade ne kadar avantajlı olduğunu hep beraber inceleyelim. Ama önce bu niteliklerin ne olduğuna göz atalım.
Ürün; Mega Holdings gelişen global dünyada satılabilecek en iyi ürüne sahip, yani 21. yy'ın en çok tercih edilen ürünü olan web sitesi… Müşteri potansiyeli dünyada ki her üç kişiden biri. Mega Holdings dünyanın istediğiniz yerine ürünü maximum 24 saatte ulaştırabilen ender network marketing şirketlerinden bir tanesidir. Mega Holdings'in ürünün gücü, diğer firmaların sattığı ürünlerden sadece kendileri yararlanır Ama Mega Holdings'in sattığı web sitesinden milyonlarca kişi faydalanabilir. Ayrıca diğer şirketlerin sattığı ürünün kendisinden para kazanması söz konusu değildir. Ama Mega Holdings'in ürünün kendisinden çok ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. En önemlisi de herhangi bir network firması yada Sebet Girişimcisi'de başka bir ürün satmak yada reklamını yapmak için Mega Holdings'in sattığı ürünü kullanarak reklamını yapar. Dahası hemen hemen bütün şirketlerin sattığı ürün fizikseldir. Bu durum beraberinde gümrük ve kargo masraflarını da getiriyor. Eğer aldığınız ürün arızalı veya defolu olursa değiştirilip size tekrar ulaşması duruma göre bir hafta ile bir ay arasında zaman alır. Ama Mega Holdings'in ürünü online olduğu için bu tür durumların hiç biri söz konusu değildir.
Yani bu ürünü aldığınız için Network Marketing yapmaya değil, Network Marketing yapmak için web sitesine ihtiyaç vardır. Mega Holdings'in gücü burada.
Destek: Piyasada onlarca host şirketi var fakat bunlar sadece ürün satmak peşine, satış sonrası destek yok denecek kadar az. Mega Holdings'in farkı ise burda devreye giriyor. Siz bu ürünü aldığınızda, kullandığınız zaman diliminde, gerek bireysel gerek ise kurumsal olarak bütün destekler size sunulur. Bununla birlikte Mega Holding hiç bir firmanın yapmadığını yapıyor ve sattığı ürünün nasıl kullanılacağını da öğreniyor. Hemde ücretsiz.
Eğitim: Network Marketing sektöründe firma tercih ederken Robert Kiyosaki'nin de ısrarla vurguladığı en önemli unsurlardan biri eğitimdir. Mega Holdinigs eğitim sistemiylede ön plana çıkıyor. Kurumsal eğitimleriyle ve yetiştiştirdiği lider kadrosuyla sektörün eğitim bayrağını da en önde taşıyan firma Mega Holdings'tir. Mega Holdings güncel ve online eğitimleriyle müşterilerinin en iyi şekilde eğitim olmalarını sağlamaktadır. Ki yaptığı eğitim kampları ve seminerler de Mega Holdings'in bu farkını ortaya koyduğunu göstermektedir.
Bununla birlikte kişisel gelişimde eğitimin bir bölünümü uluşturmaktadır. Mega Holdings, gelişen bir toplum ile bilinçli ve dünyaya değer katan organizasyonun baş mimarıdır.
Ödeme Plan: MegaHoldings ödeme planı olarak diğer şirketlerle arasında bariz farklar bulunmaktadır. Bu güne kadar bir çok network marketing şirketinin ödeme planını inceledim. Ama içtenlikle itiraf etmeliyim ki Mega Holdings'in verdiği kar payını veren başka bir şirket daha yok. Mega Holdings'in bu temel stratejisinin birkaç nedeni var. Ürün web sitesi olması bir çok masrafı ortadan kaldırıyor. Fakat diğer şirketlerin kar payına baktığımızda Mega Holdings'in verdiği kar payının %10 ile %20 fark etmektedir.
Network Marketing sistemine Mega Holdings ile başlamak büyük bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığa sahip olduğum için kendimi çok şanslı görüyorum ve Mega Holdings ile çalışmanın haklı gururnu yaşıyorum.
Çünkü; Mega Holdings vazgeçilmez bir tutkudur. Mega Holdings Mutluluktur. Mega Holdings ile hayat değiştirmeye ve dünyaya değer katmaya devam